®KahGel®
پسر نوجوان بعد از تصادف وحشتناک و مرگ مغزی برای اهدای اعضا آماده می شد ولی این پروسه انجام نشد چرا که او از مرگ بازگشت و زنده شد.
تا پیش از این چندین مورد از داستان های افرادی که برای لحظات یا دقایقی مرگ را تجربه کرده اند خوانده و شنیده اید، داستان هایی پر از راز و رموزی که برای ما جالب است اما این بار ماجرا کمی متفاوت است و از زبان پسری نوجوان نقل می شود که احساس می کند بعد از مرگش خدا را ملاقات کرده.
پسر 13 ساله ای، که به طرز معجزه آسایی از مرگ رهایی یافت، می گوید که او خدا را در بهشت دیده - و از طریق موجودهای فرا طبیعی نجات یافته است. " Trenton McKinley" نوجوان از شهر آلابامای آمریکا، که تصادفی فجیع و وحشتناک داشته و از آسیب های بدی رنج می برد، تحت مراقبت بود.
وضعیت به طوری بود که چند ساعت تا انجام عمل اهدای اعضای بدنش مانده بود، به طرز معجزه آسایی وضعیتش بهبود یافت و جان سالم به در برد. در مورد دلیل تصادف و مرگ کوتاهش این طور آمده است که چندین ماه پیش یک تریلر کوچک از روی او رد شد و جمجمه اش در چندین نقطه مختلف شکست و بعد از آن به سختی و با تلاش زیاد، به سختی نفس می کشید.
طبق گفته مادرش، این نوجوان برای 15 دقیقه مرده بود اما بعد زنده شد زنده شدنی که بدتر از مردن بود یعنی همان حالت مرگ مغزی؛ و پزشکان به او و همسرش گفته بودند که پسرشان مرگ مغزی شده و امکان ندارد از این اتفاق و مورد، جان سالم به در ببرد.
مادر این پسر، "جنیفر ریندر" افزود:تنها چیزی که من دیدم یک برانکار بود که پاهای پسرم را از روی آن آویزان بود، صحنه ی بدی بود او 15 دقیقه مرده بود اما زنده شد؛ وقتی که او به زندگی برگشت در حالت کما بود و پزشکان گفتند که هرگز حالت طبیعی نخواهد داشت. آنها به من گفتند که مسائل اکسیداسیون (اکسید شدن) مغز او در وضعیت بدی قرار دارد، و زندگی نباتی ای خواهد داشت.
بعد از چند ماه پس از این حادثه، "ترنتون" تلاش کرد تا بتواند نفس بکشد و مادر دل شکسته اش بالاخره تصمیم سختی را برای امضای اهدای عضو او گرفت. او می گوید:«پنج بچه کوچک نیازمند، با اعضای بدن او هماهنگ بودند و سازگاری داشتند»
پزشکان می گفتند:"این کار غیرمنصفانه بود که او را بیشتر از این نگه دارند، زیرا فقط اعضای بدنش بیشتر آسیب می دیدند".
اما یک روز قبل از اینکه پزشکان دستگاه های زیستی او را خاموش کنند، پسربچه شروع به نشان دادن فعالیت مغزی و حرکت کردن کرد، قبل از اینکه بتواند خودش به تنهایی نفس بکشد و در کمال حیرت و ناباوری همه ی ما به زندگی بازگشت.
"ترنتون" هنوز راهی طولانی برای بهبود کامل سلامتی خود دارد، زیرا او هنوز از آسیب عصبی و تشنج روزانه رنج می برد، اما معتقد است که به دلیل خاصی بازگشته. درحالی که او از لحاظ بالینی مرده بود، ولی معتقد است که او خدا را در بهشت دیده است و این دلیل آن است که الآن او اینجاست.
ترنتون گفت:" در مدتی که دچار مرگ مغزی بودم در یک مکان باز بودم و مستقیم راه می رفتم. احساس می کردم خدا را می بینم و نیروی او مرا از مرگ دور می سازد." حتی پزشکان گفتند:"هیچ توضیحی دیگری وجود ندارد جز خدا. هیچ راهی دیگری نیست که یک بیمار مرگ مغزی دوباره به زندگی بازگردد."
#اخبار را در #کاهگل پیگیری نمایید:
https://kahgelnews.persianblog.ir
https://kahgelnews.blogsky.com
@kahgel_news
®KahGel®
احد وظیفه، مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اعلام استانهای پربارش طی امروز و فردا، از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز شنبه خبر داد و گفت:
این سامانه ابتدا نیمه غربی کشور و به تدریج تا اواخر وقت غالب مناطق کشور را در بر میگیرد. این سامانه بارشی در مناطق مختلف کشور سبب رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت خواهد شد. همچنین شدت بارش امروز در ایلام، کرمانشاه، لرستان، دامنههای زاگرس مرکزی و جنوبی در استانهای خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر، برخی مناطقاصفهان و به تدریج در نیمه غربی کرمان برخی نقاط یزد، برخی مناطق خراسان رضوی و جنوبی خواهد بود.
فردا (جمعه 21 اردیبهشت) همچنان سامانه بارشی در غالب مناطق کشور فعال بوده و عمده فعالیت سامانه در شمال غرب، استانهای واقع در دامنههای زاگرس مرکزی، دامنههای البرز، سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور خواهد بود و در این مناطق رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود.
شدت بارش در روز جمعه در ایلام، کرمانشاه، لرستان،شمال خوزستان، غرب کردستان، بخشهایی از آذربایجان شرقی،خراسان شمالی، خراسان رضوی، برخی مناطق خراسان جنوبی و شرق یزد خواهد بود.
در روز شنبه (۲۲ اردیبهشت) با ورود سامانه جدید بارشی از سمت غرب به کشور ابتدا نیمه غربی کشور و به تدریج تا اواخر وقت غالب مناطق کشور به جز بخشهایی از جنوب و جنوب شرق کشور تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار میگیرد.
امروز در نیمه شرقی کشور و طی روزهای جمعه و شنبه (۲۱ و 22 اردیبهشت) در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید پیشبینی میشود که در برخی مناطق جنوب شرق و شرق با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود. همچنین در روز جمعه وزش باد شدید در جنوب عراق و خوزستان موجب خیزش گردوخاک در منطقه خواهد شد و برخی مناطق خوزستان و ایلام را متاثر و سبب کاهش کیفیت هوا و دید افقی در ین مناطق به خصوص در جنوب خوزستان خواهد شد.
امروز (پنجشنبه 20 اردیبهشت) خلیجفارس، تنگه هرمز و شرق دریای عمان و در روز شنبه (۲۲ اردیبهشت) خلیجفارس به سبب وزش باد شدید مواج پیشبینی میشود.
آسمان تهران فردا کمی ابری تا نیمه ابری، همراه با وزش باد، گاهی افزایش باد، در بعدازظهر بارش پراکنده و رعدوبرق پیشبینی میشود. بیشترین و کمترین دمای تهران در این روز 26 و 13 درجه سانتی گراد پیشبینی میشود. همچنین تهران در روز شنبه (۲۲ اردیبهشت) کمی ابری، در بعدازظهر افزایش ابر، در بعضی ساعات رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد با بیشترین و کمترین دمای 23 و 12 درجه سانتی گراد خواهد بود.
#اخبار_هواشناسی را در #کاهگل پیگیری نمایید:
https://kahgelnews.persianblog.ir
https://kahgelnews.blogsky.com
@kahgel_news
®KahGel®
شاید شما راههای زیادی را برای از دست دادن چربی های اضافه خود امتحان کرده باشید. راههایی مانند ورزش، رژیم های سخت غذایی و ….اگر به شما بگوییم دارچین و چربی سوزی با هم رابطه مستقیم دارند آیا باور می کنید؟
بله!
براساس تحقیقات انجام شده دارچین و چربی سوزی با یکدیگر رابطه مستقیم دارند و سبب کاهش وزن و لاغری می گردند. زیرا دارچین باعث افزایش سرعت سوخت و ساز و متابولیسم بدن می گردد.
دانشمندان اخیرا در تحقیقات علمی کشف کرده اند که روغن موجود در ادویه دارچین باعث چربی سوزی و از بین رفتن چربی ها می گردد.شاید برای شما رابطه دارچین و چربی سوزی کمی عجیب به نظر بیاید! اما باید بدانید این ادویه معجزه آسا نقش بسزایی در لاغری و کاهش وزن و چربی سوزی دارد.
در مطالعه ای که در دانشگاه میشیگان انجام شد، مشخص شد که دارچین باعث روند ترموژنز می شود که باعث افزایش حرارت بدن برای سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و تسهیل سوختن کالری می شود.
دارچین منبع مهمی برای جلوگیری از چاقی است.پس بهتر است در برنامه روزانه تغذیه شما جایگاه ویژه ای داشته باشد.اما رابطه دارچین و چربی سوزی چگونه است ؟
۱-دارچین باعث ثابت ماندن قند خون می شود.بنابراین شما میل کمتری به خوردن شیرینی جات پیدا می کنید.
۲-دارچین سبب کاهش اشتها می گردد. بنابراین شما در طول روز کمتر احساس گرسنگی می کنید.
۳-دارچین به دلیل افزایش سرعت سوخت و ساز بدن سبب از بین رفتن چربی ها، مخصوصا چربی های اطراف شکم می گردد.
۴-دارچین نقش بسزایی در ازبین رفتن سلولیت های بدن دارد.
دانشمندان اعتقاد دارند که دارچین بی رحم ترین چربی سوز دنیا است.اگر شما تمام رژیم ها را امتحان کرده اید اما به نتیجه دلخواه دست نیافته اید، وقت آن رسیده که رژیم دارچین را امتحان کنید و به رابطه شگفت انگیز دارچین و چربی سوزی پی ببرید.
شما می توانید در طول روز از دارچین در تمام وعده های غذایی خود استفاده کنید، اثرات معجزه آسا آن را مشاهده کنید و به راحتی لاغر شوید.
#مطالب_آموزنده را در #کاهگل پیگیری نمایید:
https://kahgelnews.persianblog.ir
https://kahgelnews.blogsky.com
@kahgel_news
----------------------------------------------
----------------------------------------------
#کاهخند را در #کاهگل پیگیری نمایید:
https://kahgelnews.persianblog.ir
https://kahgelnews.blogsky.com
@kahgel_news
®KahGel®
#کاهگل
#آموزنده_کاهگل
اکثر مردم بر این باورند که میوه را باید با پوست خورد تا ویتامین آن جذب شود. در این مطلب می خواهیم به این مطلب بپردازیم که آیا واقعا مصرف پوست میوه ها مفید است یا مضر و کدام میوه ها را اصلا نباید با پوست خورد؟!
به طور کلی پوست بیشتر میوه ها حاوی فیبر فراوانی است و از آنجا که مصرف فیبر زیاد افراد مستعد یا مبتلا به مشکلات گوارشی را با مشکل مواجه می کند، آنها نباید هیچ میوه ای را با پوست بخورند. البته اگر می خواهید ویتامین میوه ها حفظ شود نباید با چاقوی کند به جان آن بیفتید! به گفته متخصصان، بریدن میوه (به ویژه میوه هایی که ویتامین C دارند) با چاقوی کند ویتامین های میوه را از بین می برد و در نتیجه با مصرف آنها هیچ ویتامینی به بدن تان نمی رسد.
خیار به صورت بوتهای کشت میشود و در بسیاری از مواقع از انواع آفتکشها برای از بین بردن آفتها و انگلها در آن استفاده میشود و گاهی این مواد شیمیایی درون پوست میوه نفوذ میکند.
گفتنی است؛ با شستن خیار این آفتها به طور کامل از روی پوست حذف نمیشوند و به همین دلیل متخصصین توصیه میکنند افراد هنگام مصرف پوست خیار را بگیرند. مشکل دیگر استفاده از نوعی واکس و موم برروی خیار است که برای حفظ رطوبت، جلوگیری از آفت زدگی و ایجاد رنگ سبز درخشان ایجاد میشود و معمولاً از مواد شیمیایی، موم عسل یا مشتقات نفت به وجود میآید و مادهای مصنوعی است که میتواند در اثر خورده شدن در بدن تاثیرات منفی بگذارد.
متخصصان با تاکید بر گرفتن پوست آلوزرد قبل از مصرف آن، می گویند: مصرف این دست میوه ها به علت آنکه پوست آنها کنده نمیشود عاملی دخیل در دل درد به ویژه در کودکان است، بنابراین تا حد ممکن از مصرف این میوه ها با پوست خودداری کنید.
به علت انکه بیشتر این میوه ها آلوده به انواع سموم هستند، حتی نمیتوان با شستشوی آنها مطمئن شد که این میوه ها تمیز هستند در نتیجه مصرف آلوزرد و دیگرمیوه های شبیه آن عامل مهمی در انتقال عفونت ویروسی به کودکان است
برخی معتقدند بخش عمده مواد مغذی سیبزمینی، هویج یا خیار در پوست و لایههای بیرونی آنها ذخیره شده و باید آنها را بعد از شستشو، با پوست یا با پوستگیری بسیار نازک مصرف کرد. آیا این نظر درست است؟
در مورد سیبزمینی، هویج و به طور کلی ریشههای خوراکی، موضوع کمی متفاوت است. این محصولات به دلیل تماس مستقیم با خاک، بخش زیادی از نیترات موجود در آن را در پوست خود ذخیره میکنند بنابراین حتماً باید پس از پوستگیری مصرف شوند. در مورد پوست خیار نیز نحوه کشت بسیار اهمیت دارد زیرا این میوه در محیط کشت روی خاک قرار میگیرد و برای کشت آن در شرایط معمولی، به مقدار فراوان از سموم دفع آفات استفاده میشود بنابراین اگر خیار بدون سموم و کودهای شیمیایی عمل آمده باشد و محصول ارگانیک باشد، خوردن پوست آن برای مصرفکننده بسیار مفید خواهد بود اما اگر در محیط زراعی معمولی کشت شده باشد، بهتر است پیش از مصرف حتماً پوست آن گرفته شود.
این میوه زمستانی میتواند میزان فیبر مورد نیاز بدن را نیز تامین کند. به صورت سنتی از کیوی برای شکست بافت پیوندی گوشت استفاده میشود، که در حال حاضر تحقیقات این روش را مناسب نمیداند، چراکه هضم و جذب پروتئینها را دچار مشکل میکند.
کیوی برای افراد دیابتی توصیه نمی شود. مطالعات نشان داده است که مصرف کیوی در وعدههای مکرر احتمال ابتلا به قند خون را افزایش میدهد. مصرف خرمالو و کیوی با پوست موجب انسداد خروجی معده میشود، به خصوص در سالمندان خروجی معده آنها را دچار گرفتگی میکند.
پیش از شستن میوه قسمت خراب آن را جدا کنید زیرا باکتری های بیماری زا در این نواحی به سرعت رشد می کنند و باعث خراب شدن کل میوه می شوند.
بهتر است برای شستشوی میوه هایی که پوست شان خوردنی است از ضدعفونی کننده ها و شوینده های شیمیایی استفاده نکنید و سراغ محصولات گیاهی و طبیعی موجود در داروخانه ها بروید؛ هر چند که در صورت آبکشی مناسب خطری سلامت تان را تهدید نمی کند اما هیچ کس از احتیاط کردن ضرری ندیده است..
@kahgel_news
®KahGel®
#کاهگل
#آموزنده_کاهگل
خوردن میوه با پوست همیشه هم مضر نیست و برخی میوه ها را باید با پوست بخورید.
برخی میوه ها باید با پوست خورده شوند. میوه هایی هستند که تمام ویتامین ها را در پوست خود جمع کرده اند. بهتر است در ادامه لیست میوه هایی را که باید با پوست خورده شوند را در یاد داشته باشید.
اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بیدرنگ دور میریزیم در حالی که نمیدانیم پوستِ پرتقال نزدیک به دو برابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.در بسیاری از میوهها و صیفیها پوست، مغذیترین و پرخاصیتترین بخش آنها محسوب میشود. حتما میپرسید چه میوهها و صیفیهایی را باید با پوست بخوریم؟ آیا پوست موز را هم میتوان خورد؟ پوست هندوانه چطور؟ جواب این سوالها مثبت است چون پوست این خوردنیهای سالم را نیز میتوان خورد.
پوست سیب به اندازه نیمی از کل این میوه فیبر دارد. یک سیب متوسط محتوی 9 میلیگرم «ویتامین ث»، 100 واحد بینالمللی «ویتامین آ» و 200 گرم پتاسیم است که با کندن پوست آن، حدود یک سوم این مواد مغذی را دور میریزید. همچنین پوست سیب چهار برابر بیش از گوشت آن «ویتامین کا» دارد که این میزان حدود 5 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین است. پوست سیب فواید بیشتری نسبت به ویتامینهای داخل گوشت این میوه دارد. نوعی آنتیاکسیدان به نام «کورسِتین» که اغلب در پوست سیب یافت میشود به عملکرد ریه کمک کرده و مشکلات تنفسی را به حداقل میرساند. این آنتیاکسیدان ریه را در برابر التهاب محافظت میکنند همچنین گفته میشود کورستین ضمن مقابله با آسیب بافتهای مغز از حافظه نیز مراقبت میکنند.
در یک مطالعه دیگر، ترکیب دیگری در پوست سیب یافته شده که «تریترپنوئید» نام دارد و از سرطانی شدن برخی سلولها جلوگیری کرده و با انواع خاصی از سرطانها مبارزه میکند. همچنین «اسید اورسولیک» موجود در پوست سیب رشد عضلانی را تقویت و ضمن افزایش حجم ماهیچهها از خطر بروز چاقی مفرط جلوگیری میکند.
پوست سیبزمینی محتوی مواد مغذی بیشتری است. پوست سیبزمینی بسیار بیش از گوشت آن آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ویتامین ب 6 و ویتامین ث دارد. به عنوان مثال 100 گرم پوست سیبزمینی نسبت به همین وزن سیبزمینی هفت برابر کلسیم بیشتر و 17 برابر آهن بیشتر دارد. با دور انداختن پوست سیبزمینی 90 درصد از آهن و نیمی از فیبر موجود در آن را دور میاندازید.
همچنین پوست سیبزمینی شیرین را فراموش نکنید، چرا که سرشار از بتاکاروتن است. این ماده در هنگام هضم شدن تبدیل به «ویتامین آ» میشود. این ویتامین برای سلامت سلولها و تنظیم سیستم ایمنی مفید بوده و برای حفظ عملکرد اعضای بدن حیاتی است.
پوست پرتقال تقریبا دو برابر گوشت آن ویتامین ث دارد. پوست پرتقال همچنین حاوی میزان بیشتری ریبوفلاوین، ویتامین ب 6، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. فلاونوئید موجود در پوست پرتقال خواص ضدسرطانی و ضد التهابی دارد. مرکبات همچنین جذب آهن را افزایش میدهند.
اگرچه پوست مرکبات سرشار از مواد مغذی است اما به دلیل اینکه تلخ بوده و به سختی هضم میشود شاید نتوانید پرتقال را درسته بخورید. در عوض با استفاده از رنده تیز یا هر وسیله برنده دیگر پوست پرتقال را روی سالاد بریزید و میل کنید. همچنین میتوانید آن را در داخل شیشه روغن زیتون بریزید. ترکیب پوست پرتقال با شکلات یا بستنی نیز بسیار خوشمره خواهد شد.
پوست خیار محتوی بسیاری از آنتیاکسیدانها، فیبر غیرمحلول و پتاسیم موجود در خود خیار است. پوست خیار همچنین محتوی بیشتر «ویتامین کا» موجود در خیار است. پس دفعه آینده خواستید سالاد درست کنید پوست خیار را نکنید.
حتما شما هم سالها پوست کیوی را بریده و کنار گذاشتهاید و فقط گوشت آن را میل کردهاید اما باید بدانید پوشش کرکی کیوی نیز خوردنی است. در واقع پوست کیوی بیش از گوشت آن فلاونوئید، آنتیاکسیدان، ویتامین ث دارد. همچنین فیبر موجود در پوست کیوی دو برابر گوشت آن است. پس از این به بعد کیوی را مانند هلو گاز بزنید. اگر نمیتوانید کیوی را با کرکهایش بخورید، پیش از مصرف، کرکهای آن را از روی پوستش پاک کنید.
این صیفی بنفش رنگ محتوی آنتیاکسیدان بسیار قدرتمند «ناسونین» است. این آنتیاکسیدان از گسترش سرطان به ویژه در مغز و سایر بخشهای سیستم عصبی جلوگیری میکند. پوست بادمجان همچنین محتوی «اسید کلروژنیک» است. این ترکیب شیمیایی ضمن افزایش خواص آنتیاکسیدان و ضد التهابی، تحمل گلوکزی را نیز افزایش میدهد. گوشت بادمجان همچنین محتوی اسید کلروژنیک است که البته این اسید به میزان بیشتر در پوست آن وجود دارد.
تحقیقات نشان میدهد پوست انبه محتوی ترکیباتی مشابه «رزوراترول» است که به سوزاندن و جلوگیری از تشکیل سلولهای چربیهای اشباعشده کمک میکنند. در این مطالعه گوشت میوه انبه نیز مورد آزمایش قرار گرفت اما نتایج حاصل از آن به اندازه پوست این میوه نبود. محققان میگویند افرادی که میخواهند از خواص انبه بهرهمند شوند باید این میوه را با پوست بخورند.
پوست انبه همچنین نسبت به گوشت آن محتوی میزان بیشتری کاروتنوئید، پلیفنولها، امگا 3، امگا 6 و سایر اسیدهای چرب اشباع نشده است. مطالعه دیگری نشان میدهد ترکیباتی که میزان تجمع آنها در پوست انبه بیشتر است با سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی مبارزه میکنند. پوست انبه همچنین محتوی کورستین است. پوست انبه را میتوان خام یا پخته میل کرد. یکی دیگر از راههای خوردن همزمان میوه و پوست انبه درست کردن ترشی انبه است.
از آنجا که پوست هویج نیز مانند گوجهفرنگی همرنگ گوشت آن است، پوست و گوشت آن خواص غذایی مشابهی دارند. با این حال بیشترین میزان انباشت ترکیبات مغذی هویج در پوست آن است پس به جای پوست کندن هویج، آن را با یک برس خوب تمیز کنید و بشوئید.
تمام هندوانهها محتوی «سیترولین» هستند که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و به «آرگینین» تبدیل میشود. این ماده یک اسید آمینه است که برای قلب، سیستم ایمنی و سیستم گردش خون مفید است. اما جالب است بدانید که بخش اعظم این سیترولین در پوست هندوانه وجود دارد. شاید خوردن پوست هندوانه به نظر ناخوشایند و بدمزه باشد اما میتوان مانند خیار از آن ترشی یا شور تهیه کرد یا آن را مزهدار کرد و خورد. همچنین میتوان پوست هندوانه را همراه با گوشت آن در مخلوط کن ریخت و با اضافه کردن کمی آبلیمو میل کرد.
پوست پیاز همانند انبه و سیب محتوی کورستین است. اگرچه نمیتوان پوست پیاز را مستقیما خورد اما میتوانید در هنگام پختن گوشت و مرغ آن را با پوست داخل آب بیاندازید تا برخی از خواص مفید آن را استخراج کنید.
آناناس محتوی «بروملین» است. این ترکیب یک آنزیم کاهنده التهاب به ویژه در بینی و سینوسها است. نتایج یک مطالعه نشان میدهد میزان بروملین موجود در هسته و پوست آناناس بیش از گوشت آن است. از آنجا که هضم هسته و پوست آناناس برای دستگاه گوارش انسان دشوار است، آن را داخل مخلوط کن ریخته یا چند دقیقه در ماهیتابه تفت دهید.
پوست موز بیش از گوشت آن فیبر و پتاسیم دارد. پوست موز همچنین محتوی لوتئین است که یک آنتیاکسیدان محسوب میشود. این آنتیاکسیدان در حفظ سلامت چشم نقش مهمی ایفاء میکند. همچنین اسید آمینه تریپتوفان بیش از آنکه در خود میوه موز باشد در پوست آن وجود دارد. تریپتوفان با افزایش سطح هورمون «سروتونین» در بدن باعث کاهش افسردگی میشود. سروتونین یک ناقل عصبی در مغز است که بر خلق و خو تأثیر میگذارد.
از آنجا که پوست موز تلخ مزه و سفت است بسیاری از افراد آن را میل نمیکنند اما پوست موزهای رسیده (موزهای قهوهای رنگ)، نازکتر و شیرینتر بوده و راحتتر جویده میشوند. همچنین میتوان پوست موز را چند دقیقه جوشانده تا نرمتر شود یا آن را در ماهیتابه سرخ کرد. اگر هم میخواهید خلاقیت بیشتری به خرج دهید پوست موز را 20 دقیقه یا بیشتر داخل فر قرار دهید تا خشک شود سپس با آن چای دم کنید.
@kahgel_news
®KahGel®
®خبر®: انتشار دفترچه آزمون استخدام آموزش و پرورش از شنبه
رئیس مرکز منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش از انتشار دفترچه آزمون استخدامی این وزارتخانه در روز شنبه خبر داد.
شنبه دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش منتشر میشوداسفندیار چهاربند، رئیس مرکز منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره وضعیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای سال 97 اظهار کرد:
با توجه به توافقاتی که با سازمان سنجش داشتیم به احتمال بسیار زیاد شنبه هفته آینده دفترچه آزمون استخدامی روی سایت سنجش بارگذاری می شود.
تمام اطلاعات لازم برای آزمون استخدامی در این دفترچه ذکر شده است و برای ۷۰رشته محل تقاضای استخدامی داده ایم.
رئیس مرکز منابع انسانی آموزش و پرورش درباره اولویت های استخدامی این آزمون تصریح کرد:
کمبود نیروی انسانی در سمت های مختف داریم، اما همچنان اصلی ترین نیاز ما در دوره ابتدایی بوده و بنابراین اولویت پذیرش هم در این دوره است.
با توجه به اعلام نیازهای قبلی امسال بیش از ۱۷ هزار نیروی متقاضی را از طریق آزمون استخدامی جذب می کنیم تا در سال های آتی وارد کلاس درس شوند.
#اخبار_استخدام را در #کاهگل پیگیری نمایید:
https://kahgelnews.persianblog.ir
https://kahgelnews.blogsky.com
@kahgel_news
®KahGel®
®خبر®: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره ثبتنام و شرکت در پنجمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی در سال 1397
بدینوسیله به اطلاع میرساند در اجرای ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده 8 دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام افراد در دستگاههای اجرایی منضم به بخشنامه شماره 9757-93-200 مورخ 93/07/13 ثبت نام پنجمین امتحان مشترک فراگیر دستگاههای اجرایی کشور برای جذب مجموعاً 18207 نفر در 9 دستگاه اجرایی (وزارت آموزش و پرورش، سازمان دامپزشکی کشور ، سازمان شیلات کشور، وزارت راه و شهرسازی ، سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت امور اقتصادی و دارایی، سازمان بیمه سلامت، سازمان ملی زمین ومسکن وسازمان اوقاف و امور خیریه) از تاریخ 97/02/23 ازطریق پایگاه اطلاعرسانی این سازمان سنجش آغاز خواهد شد.
لذا داوطلبان متقاضی استخدام می توانند جهت آگاهی از اطلاعات وجزئیات مربوط به شرایط احراز (رشته هاومقاطع تحصیلی و…) وشغل محل های استخدام درهریک از دستگاههای یاد شده، به دفترچه راهنمای ثبت نام که از تاریخ فوق الذکر (همزمان باشروع ثبت نام )درپایگاه این سازمان قرار داده خواهد شد مراجعه نمایند.
ضمناً آزمون درتاریخ 97/04/15برگزار می شودکه توضیحات لازم درخصوص تاریخ و نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و سایرموارد در دفترچه راهنما اعلام خواهد شد.
#اخبار_استخدام را در #کاهگل پیگیری نمایید:
https://kahgelnews.persianblog.ir
https://kahgelnews.blogsky.com
@kahgel_news
®KahGel®
----------------------------------------------
----------------------------------------------
#کاهخند را در #کاهگل پیگیری نمایید:
https://kahgelnews.persianblog.ir
https://kahgelnews.blogsky.com
@kahgel_news